Työnantajalle

TosiPro tarjoaa parhaat ravintola-alan osaajat

 

TosiPro on vakavarainen ja määrätietoisesti johdettu ravintola-alan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut asiantuntijayritys. TosiPro Henkilöstöpalvelu on toiminut vuodesta 1996. Kauttamme työskentelee yli 200 työntekijää erimittaisissa työsuhteissa Oulussa, Helsingissä ja Kotkassa.

Asiakkainamme ovat sekä yritykset että työntekijät. Yrityksille tarjoamme eri alojen parhaat osaajat, ja työntekijöille uusia haastavia työtilaisuuksia. Asiakaskuntamme muodostuu monipuolisesti yrityksistä ja organisaatioista, jotka arvostavat aktiivisia ja osaavia työntekijöitä. Kaikki palvelumme ja rekrytointitoimeksiantomme toteutamme räätälöidysti asiakkaidemme toiveiden mukaan.

TosiPro tarkoittaa tekemisen iloa. Toimintamme perustuu asiakkaiden kuuntelemiseen ja palvelemiseen. Kaikessa toiminnassamme pyrimme laatuun, asiantuntemukseen, luotettavuuteen ja vahvaan tekemisen iloon.

Tyytyväisyys omaan työhön palkitsee sekä meidät, työntekijän että yritysasiakkaan.

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.