Työntekijälle

Reilu peli

Näin toimimme

TosiPro suosittelee työtehtävään soveltuvat ehdokkaat hakijoista asiakasyritykselle ja asiakasyritys valitsee haluamansa työntekijät TosiPron ehdokkaista.
TosiPro tekee työsopimuksen työnhakijan kanssa asiakkaan toimeksiannon mukaisesti. TosiPro on työntekijän työnantaja. Työ tehdään asiakasyrityksen alaisuudessa ja valvonnassa. Asiakasyritys myös vahvistaa työntekijälle tehdystä työstä maksamamme palkan.

Asiakasyritykseltä perimme henkilövuokran, joka sisältää palkan lisäksi kaikkien pakollisien työnantajavelvoitteiden kustannukset sekä TosiPron hallintokulut.

TosiPro kuuluu Palvelutyönantajien alaiseen Työvoimapalvelualan Työnantajayhdistykseen. Noudatamme suhteessa työntekijään työlainsäädännön ja viranomaismääräysten mukaisesti kulloinkin sovellettavaa työehtosopimusta ja kansainvälisen työvoimavuokrausalan yhteisjärjestön CIETT:n vahvistamia periaatteita sekä ja alan eettisiä sääntöjä.

Rekistöröidy hakijaksi

Aktiivisuus kannattaa

Tarvitsemme jatkuvasti lisää motivoituneita, ammattitaitoisia ihmisiä asiakasyrityksiemme moninaisiin tehtäviin. Lähetä avoin hakemuksesi ja CV tai täytä avoin työnhakulomake niin me otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi haastatteluajan.

Voit jättää tietosi rekisteriimme, vaikka meillä ei olisikaan juuri nyt sinulle sopivaa työtehtävää avoinna. Kaikkia avoimia työpaikkoja ei välttämättä ilmoiteta sivuillamme, joten paranna mahdollisuuksiasi täyttämällä avoin hakemus, ja otamme sinuun yhteyttä kun meillä on sopivaa työtä tarjolla.

Ryhdy TosiPro -ammattilaiseksi

Töistä kiinni tai kokonaan uusiin haasteisiin

Haluatko päästä kiinni työelämään? Meidän kauttamme saat tehokkaan väylän työelämään. Asiakasyrityksemme etsivät jatkuvasti kauttamme sekä vakituisia että määräaikaisia työntekijöitä. Usein määräaikaiset kiinnitykset johtavat vakituisiin työsuhteisiin. Vai kaipaatko vaihtelua ja uusia mahdollisuuksia? TosiPro avaa reitit. Me yhdistämme työt ja tekijät toisiinsa. Asiakkaamme tarvitsee ehkä juuri sinunlaistasi pätevää tekijää yritykseensä. Me etsimme sinulle osaamistasi ja toivomuksiasi vastaavan tehtävän.
Kiinnostuksesi ratkaisee, kun haet meiltä töitä. Kuuntelemme toiveitasi ja asiakkaiden tarpeita ja pidämme sinut ajan tasalla.

Työtehtävät

OULUMikit

Oulussa TosiPron työntekijöitä työskentelee monenlaisissa hotelli- ja ravintola-alan työtehtävissä. Kauttamme työskentelevät mm. kerroshoitajat, vastaanottovirkailijat, ravintolasiivoojat, baari- ja salitarjoilijat sekä järjestyksenvalvojat.

Asiakkaitamme ovat useat erityyppiset ravintolat Oulun seudulla. Kauttamme voit työskennellä esimerkiksi Best Western Hotel Apollossa, useissa yökerhoissa kuten Pataässä Oulu, pubeissa ja karaokeravintoloissa kuten, Aitta 22, Karaoke Bar ja Peppers.

Kesällä työntekijöitämme työskentelee Oulun alueen kesätapahtumissa ja terasseilla.

Patis
HELSINKI

Työntekijöitämme työllistää tällä hetkellä Helsingin keskustan alueen suosituimmat karaokeravintolat, kuten Helsingin ensimmäinen karaokeravintola Pataässä.

Lisäksi perinteitä henkivä ruokaravintola Kolme Kruunua ja baari-/yökerhosegmenttiin kuuluvat; Erottaja Night ja KGB-Club ja Anna K.

KOTKA

Kotkassa työntekijöitämme työskentelee Captain's Karaokessa, Sportti Pubissa ja Pub Albatrossissa.

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.